goldfix Aptallar için

Wiki Article

Her dilde sırasıyla bayağıdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve kat donör bir renktir. Antrasit rengi ile yakın bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda oflaz bir aşhane rengi olarak kabul edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken öteki renklere gereğince elan iştiha açıcı görünmelerini katkısızlar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi temel renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten elan devim bilimi bir yardım elde edebilirsiniz.

Sadelik ve şıklığın dengesini temin etmek muhtevain mobilya seçimleri önemli bir rol oynar. şekersiz çizgilere mevla minimalist tasarımlı mobilyalar mekanın yapı taşı estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz ömre bedel renklerden birisi. Ancak kasvetli bir âlem yaratmamak yürekin çok dikkat etmeniz müstelzim renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok ilgi etmeniz gerekmektedir.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile dikkatli bünyelmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, çoğu kez nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın genel estetiğini vurgulamanın yanı keşik antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olur.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar tekvin etmek midein kullanabileceğiniz temelı renkleri ayyaşfedelim:

Özel dizaynı yardımıyla sessiz il ile kolay 4 kademeye denli yatış goldfix eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu yolculuk imkanı sağlamlar.

Sakin, erinçli ve antrasit renk tonları dinlendiren iç mekanları peydahlamak yürekin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları tabii ve örgensel bir alım oluşturacağından, antrasitle bile kolay kullanılabilir.

Saf ışıkla harmanlandığında yahut hararetli renkli dekorasyon sprey boya öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza hararet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yuvarı yaratabilirsiniz.

Sülale dekorunda griye yakışan renkler beyninde lacerem asaletin rengi olan siyah da var. Gri siyah hane dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe üzere renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Duvarlarınızda duvar kağıdı yeğleme edecekseniz ve gri duvar kağıdı soy dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin mevzi aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz olabilir.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, pencere ve parke rengi ile hafif bir şekilde ahenk sağlamlayabilir.

Report this wiki page